Klas 6, Ren je Rot 1976

OLS De Sandenburch. Ren je Rot. Klas 6, schooljaar 1976
L/R. de Spelers: Anita vd Koorde, Wilfred Joossens, Willem Pentury, Annemarie Vogel, Patou Heystek en Mickey. Zittend onder Erik Meijers.

School Middelburg in Engeland voor tv-spel. Een gewonnen wedstrijd en een ervaring rijker zijn de 5e en 6e klas leerlingen van de openbare lagere school de Sandenburch uit Middelburg deze week teruggekomen uit Engeland. De school verbleef enkele dagen in Southampton voor de opnamen van een televisieprogramma. Door een toevalstreffer was de school enige tijd geleden uitgekozen voor deelname aan het TROS televisieprogramma 'Ren je rot'. Omdat het om de laatste uitzending van dit seizoen ging, werden de opnamen hiervoor in Engeland gemaakt, waardoor het voor de Sandenburch een buitenlandse reis werd. Meer info in de Blog 

de Supporters: Ronald Willems Ik zat in de 5e klas en mocht mee als supporter. Ik herinner me vooral het bezoek aan de HMS Victory in Southampton, Ronald van Waarde, en neef Henk, Jacqueline Willems, klas 6, Albert Galle, klas 5, Sietske Schotanus, Petra Wierenga Ik zat in de 6e en ben uiteraard mee geweest, t mooie was dat er geen plek meer was waar iedereen zou slapen, een soortje kostschool. Toen zijn Anita Moens en Jolanda de Nooijer en nog een paar naar een guesthouse gebracht, veel lol daar gehad tot in de vroege uurtjes en moesten door gebonk op de deur gewekt worden om mee te gaan voor t gezamenlijk ontbijt in de kostschool. 

 

 

Zie je bekende namen, zie je bekende gezichten, weet je iets te vertellen? Laat het ons weten! contact
Je kunt ons ook vinden op https://www.facebook.com/archiefhetzand/ en 
https://www.facebook.com/groups/schoolhetzand/