Ot en Sien dag, 3 mei 1982

Ot en Sien dag, 3 mei 1982, ter ere van het 75-jarig bestaan van de Herv Lagere school 't Zand / Admiraalschool

Iedereen verkleed, heel veel spelletjes en tot slot met de paardentram. Om 8:30 wordt de vlag gehesen. De leerlingen stellen zich op in de Trompstraat. Het hijsen gebeurt met behulp van leerlingen-padvinders. Leerlingen en leerkrachten zijn getooid in Oud-Kostuum. Iedereen zingt het Zeeuwse Volkslied tijdens het hijsen. Foto met dank aan Fred Hendrikse. ⇒ Feestelijke slot 75-jarig bestaan. Reunistenlijst

 

Jubileumprogramma van 3 tot en met 8 mei

Maandag 3 mei begint met het hijsen van de vlag. De leerlingen & leerkrachten zijn daarbij in oudkostuum gekleed.

Dinsdag 4 mei is het tussen 8:30 en 12 uur spelletjes dag voor de leerlingen. Om half twee begint het ringrijden op de fiets voor 6de klassers, leerkrachten en medewerk(st)ers. Allemaal wederom in oudkostuum.

Donderdag 6 mei begint om half twee een rondrit door de wijk per paardentram. Leerkrachten en leerlingen zijn gekleed in oudkostuum.'s-Avonds begint om zeven uur een feestavond in de hal van de Ontmoetingskerk aan de Oosterscheldestraat. De leerlingen bieden deze avond aan aan de ouders.

Vrijdagavond 7 mei De leerlingen die in 1964 en later de school verlaten hebben worden om 20 uur in het schoolgebouw verwacht voor een reüniebijeenkomst.

Zaterdag 8 mei wordt in de Ontmoetingskerk een speciale herdenkingsdienst gehouden tussen half elf en half twaalf. Na afloop van de dienst wordt er tot 13 uur een officiële receptie gehouden in de hal van het kerkgebouw.

Zaterdag 8 mei Van 12 tot 18 uur is er in het schoolgebouw aan de Tromspstraat een reünie voor schoolverlaters van voor 1964, waarbij ook oud-leerkrachten en oud-bestuursleden aanwezig zullen zijn. De reünisten gebruiken tevens gezamelijk een broodmaaltijd.

 

 

Zie je bekende namen, zie je bekende gezichten, weet je iets te vertellen? Laat het ons weten! contact
Je kunt ons ook vinden op https://www.facebook.com/archiefhetzand/ en 
https://www.facebook.com/groups/schoolhetzand/